Omdenken : het kaartspel : maak van elk probleem een mogelijkheid. - Berthold, Gunster, ....- ([Utrecht] : A.W. Bruna, 2012)
Kaartspel met provocerende vragen, waarmee je elk probleem tot mogelijkheid omdenkt. Voor thuis, op het werk of met je oma. Waarschuwing. Dit spel kan ertoe leiden dat je van problemen gaat houden. Motto: het is niet erg als het glas halfleeg is, zolang ik maar niet hoef af te wassen. Kan ook alleen gespeeld worden. Is geen probleem. Wel een mogelijkheid.
Keywords: Gezelschapsspellen; Persoonlijkheidsleer