Mol en beer : samenleesboek 1 - Walleghem, Heidi, ....-; Roothooft, Danielle, ....- (Brugge : die Keure, 2011)
Het ‘Mol en Beer – Samenleesboek' fungeert als extra materiaal (ook voor thuis) bij de aanvankelijke taalmethode Mol en Beer. Na zes weken leesonderwijs kan men zelf al in dit boek lezen. Eerst gezellig samen met de juf of meester, mama, papa, oma, opa, grote broer of zus. Heeft het kind het lezen onder de knie? Dan kan het helemaal zelf nog eens van de twaalf grappige en spannende avonturen van Mol en Beer genieten.
Keywords: Aanvankelijk lezen; Lezen -- Basisonderwijs; Nederlands -- Basisonderwijs