Mol en beer : handleiding NT2-poot - Algoet, Ine, ....-; Dusselier, Janneke, ....-; Lannoo, Stefanie, ....-; Roothooft, Danielle, ....- (Brugge : Die Keure, 2010)
Thema's in de handleiding : 1. Welkom - 2. Mijn klas - 3. Mijn dier - 4. Werk, werk, werk - 5. Speel je mee?
Aanvankelijk lezen met de TPR-methode (Total physical response-methode).
Doelgroep: anderstalige kinderen die het Nederlands nog onvoldoende beheersen om te leren lezen
Keywords: Aanvankelijk lezen; Lezen -- Basisonderwijs; Nederlands voor anderstaligen