Zot van A : 10 jaar stadscommunicatie: het bewijs dat communicatie een positieve bijdrage levert aan mens en maatschappij - Demey, Harry, ....- (Tielt : Lannoo Campus, 2014)
Dit boek vertelt het volledige verhaal van tien jaar stadscommunicatie in Antwerpen. Over hoe de stralende A een positieve en merkbare bijdrage leverde aan een project van inclusie en samenhorigheid. De campagne maakte Antwerpenaren fier op hun stad en kreeg weerklank tot ver buiten onze landsgrenzen. Dit marketingboek leest als een roman en beschrijft treffend een tijdsgeest van positief denken over en bouwen aan de stad Antwerpen. Op die manier illustreert Zot van A de cruciale bijdrage die marketing aan de samenleving kan leveren. Zot van A neemt je mee achter de coulissen, in de wereld van de opdrachtgever en van het bureau dat deze campagne uitwerkte.
Keywords: Citymarketing; Communicatie -- Steden; Marketing -- Steden