Auteursrecht en pers - Criel, Wim, ....- (Tielt : LannooCampus, 2012)
Bronnen checken is meer dan googelen Vroeg of laat krijgt iedereen die actief is in de communicatiewereld te maken met auteursrecht. Dit is het eerste omvattende handboek over dat thema. Mag ik een foto van het Atomium gebruiken? Wat met filmpjes op Facebook? Mag ik een artikel uit de krant posten op mijn blog? Op een zeer toegankelijke manier maak je in dit boek kennis met de fijne kneepjes van het soms moeilijke auteursrecht. Compleet met een stappenplan, mogelijke valkuilen en herkenbare voorbeelden. Helder geschreven vanuit de praktijk.
Keywords: Auteursrechten; Communicatie -- Auteursrechten; Pers