Karel helpt papa - Slegers, Liesbet, 1975- (Wommelgem : Van In, 2015)
Peuter Karel is een dag thuis met zijn vader. Ze doen klusjes, wassen de auto en maken frietjes
Keywords: Dagelijks leven; Helpen; Vader-kindrelatie.; Dagelijks leven