Waar is papa? - Witvliet, Marianne, ....-; Janssen, Mark, 1974- (Wommelgem : Van In, 2015)
Elke morgen speelt Lotje een spelletje met papa voor hij naar zijn werk gaat, maar op een dag vergeet hij dat. De teleurgestelde en boze Lotje gaat hem zoeken.
Leeftijd: vanaf ca. 4 jaar
Keywords: Boos zijn; Verstoppertje; Spelen-Speelgoed; Weglopen