De basis : Nederlands voor de lagere school - Vanopstal, Lien, ....-; Chlarie, Mathias, ....- (Leuven : Acco, 2014)
De Basis Nederlands is een naslagwerk dat de basisgrammatica van de lagere school samenvat. Naast een breed kennisfundament, voorziet De Basis Nederlands didactische tips om de grammatica op een taalrijke manier aan te brengen. Precies door deze combinatie van kennis en didactiek is dit boek een gebruiksvriendelijk handboek voor al wie met taal en kinderen bezig is. DE DOELGROEP Leerkrachten lager onderwijs, zorgcoördinatoren, leerkrachten eerste graad secundair onderwijs, ouders, huiswerkbegeleiders, studenten in de lerarenopleiding.
Met erratalijst en addendum
Keywords: Nederlandse spraakkunst -- Basisonderwijs