Techniek explora : opzoekboek. - Broos, Wim, ....-; Cobbaert, Sofie, ....-; Cremers, Swa, ....- (Mechelen : Plantyn, 2015)
Techniek Explora Opzoekboek is een naslagwerk waarin alle basisinformatie heel overzichtelijk en gestructureerd verwerkt zit en dat dus bij alle projectwerk door de leerling kan gebruikt worden
Keywords: Techniek -- Secundair onderwijs