Enquête research - Markus, Kaki A. R., ....-; Oudemans, Anne Marie, ....- (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2011)
Het deel Enquête Research gaat in op de vraag hoe je een goede vragenlijst kunt maken. Het geeft een stappenplan om duidelijke, eerlijke, objectieve vragen te stellen en heldere antwoorden te verkrijgen. Het is daarmee ook een handig middel voor een opdrachtgever om een vragenlijst te beoordelen.
Keywords: Enquêtes; Methoden en technieken - - speciale methoden; Opiniepeilingen