Michaël maakt de rekening : al je courante vragen over geld beantwoord - Van Droogenbroeck, Michaël, 1978- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2015)
VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck is al jarenlang op televisie dé autoriteit als het gaat om geld en economie. Daarom ook vroeg Het Laatste Nieuws hem om elke week een bijdrage te schrijven over de meest courante vragen die mensen stellen over geld. Welke spaarformule rendeert er eigenlijk nog? Hoeveel zakgeld geef je aan je kinderen? Hoe voordelig is een bedrijfswagen? Heeft het zin om je woonlening sneller af te lossen? Hoe kan je besparen op je tankkosten? Hoeveel moet ik betalen voor een droomhuis in het buitenland? Is het nodig om een reisverzekering erbij te nemen? Is het een goed idee om te beleggen in goud? Op al die vragen krijg je vlotte, uiterst begrijpelijke antwoorden die je een heel eind op weg zullen helpen in het kluwen van financiën.
Keywords: Financiën; Geldbeheer