Dario : de rioolrace - Van Gucht, Peter, ....-; Bosschaert, Jan, 1957-; Vantieghem, Hannelore, ....- (Aartselaar : Aquafin, 2009)
Een stripverhaal over waterzuivering met de Aquafin-mascotte Dario in de hoofdrol, getekend door Jan Bosschaert. Dario kent de rioleringsinfrastructuur en de waterzuivering op zijn duimpje. Wanneer hij op een dag een vreemd briefje krijgt van zijn oom Gust is hij in alle staten. De lezer volgt Dario en zijn vriend Raf de rat op een avontuurlijke maar leerrijke tocht dwars door de riolen en de waterzuiveringsinstallatie.
Keywords: Waterzuivering