Rekentreintje tot 20. (Kontich : Vinco educational)
In elk wagonnetje (12cm) zitten 10 poppetjes (hoogte 4,5cm) van dezelfde kleur. De kinderen leren hier de basisprincipes van het rekenen door concreet de ventjes te laten in- en uitstappen. Geschikt voor elke leermethode in het getallenbereik tot 20 en voor de overgang van de 10. .
Inhoud: 1 lokomotief, 2 wagonnetjes en 20 ventjes (10 blauw en 10 rood)
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs