Rekentreintje tot 20 : stempel. (Kontich : Vinco educational)
In elk wagonnetje (12cm) zitten 10 poppetjes (hoogte 4,5cm) van dezelfde kleur. De kinderen leren hier de basisprincipes van het rekenen door concreet de ventjes te laten in- en uitstappen. Geschikt voor elke leermethode in het getallenbereik tot 20 en voor de overgang van de 10. . Stempel: De kinderen stempelen één of meerdere wagonnetjes op een blad en kleuren de cirkels in. Ze leren op deze manier te rekenen.
1 stempel 6,5 x 3,5 cm
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs