Een dier bij de boer - Van Bogaert, Liesbeth, ....-; Thys, Joris, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2015)
Een uniek weetboek voor beginnende lezers. Weet jij welke dieren op de boerderij leven? En wat ze daar doen? Maak kennis met de kip, de koe, het varken, het schaap, de pauw en de bij. Wat eet een pauw graag? Wat doet een bij op de boerderij? Hoe draag je zorg voor het varken? Wat gebeurt er met de wol van het schaap? Dit boek geeft antwoord op al je vragen.
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Keywords: Boerderijen; Dieren