Wat ik het liefste doe - Vermeulen, Moniek, 1959-; Thys, Joris, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2015)
Lees je slim - Wat ik het liefste doe Auteur: Moniek Vermeulen Illustrator: Joris Thys Nog niet leverbaar Contacteer mij wanneer het product terug in voorraad is E-mail: Hou me op de hoogte! Artikelnummer: 9789462910218 € 13,95 Incl. BTW Een informatief boek over populaire hobby's van kinderen. Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? In dit boek kom je alles te weten over zeven boeiende hobby's. Wat dacht je van tekenen, drummen, jongleren of tuinieren? Of hou je meer van bakken, voetballen of paardrijden? Over elke activiteit vind je twee pagina's met informatie. En zeven interviews met kinderen die deze hobby's beoefenen. Inspiratie verzekerd!
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Keywords: Hobby's.