Growfunding : crowdfunding als hefboom voor creativiteit - Lamote, Frederik, ....-; Ampe, Stef, ....-; Demunter, Laura, ....- (Brussel : Politeia, 2015)
Inhoudstafel: Het ABC van (sociale) crowdfunding. Wat is growfunding. Een project lanceren via growfunding? Een partner worden growfunding. Growfunding voor overheden. Growfunding in jouw regio. Het growfunding team.
Keywords: Crowdfunding; Growfunding