Klein handboek spelling - De Schryver, Johan, ....- (Deurne : Plantyn, 2015)
‘Klein Handboek Spelling' richt zich tot een ruim publiek in het hoger onderwijs. Het is een handzaam en helder boekje, de indeling is eenvoudig, er zijn veel voorbeelden om de theorie te verduidelijken en de uitleg is niet te technisch. Met de verschijning van het Groene Boekje van 2015 werden enkele details van onze spelling bijgeschaafd. De nieuwe editie van ‘Klein Handboek Spelling‘ is daaraan aangepast.