Handboek spelling - De Schryver, Johan, ....-; Neijt, Anneke Hildegarde, 1951- (Mechelen : Plantyn, 2012)
Handboek Spelling is een studiepakket voor een meer grondige en tegelijk praktische behandeling van de Nederlandse spelling. Het is bedoeld voor de gevorderde speller, die het spellingsysteem kent, maar zijn spelling wil perfectioneren. Enerzijds heeft het pakket een remediërende functie, maar daarnaast wil het ook (en vooral) blijvend inzicht bieden in de spellingregels. Tegelijkertijd is het uitstekend geschikt als referentiewerk. Het Handboek Spelling is voorzien van een inlogcode op SNS (Software Nederlandse Spelling). Op die manier kun je de geleerde theorie meteen omzetten in praktische oefeningen.
Keywords: Nederlandse spelling