De economie volgens Yanis Varoufakis : zoals uitgelegd aan zijn dochter - Varoufakis, Yanis, ....-; Pelgrim, Noortje, ....- (Breda : De Geus, 2015)
Terwijl Grieks minister van Financiën Varoufakis keihard de onderhandelingen voert van het (zoveelste) laatste uur met de Eurogroep over de Griekse schulden, ligt een boekje van zijn hand in de winkel. Hij schreef het in het Grieks in 2013, toen hij geen enkel uitzicht of idee had ooit minister te worden. Een leerrijk boek voor de leeftijdsgenoten van zijn dochter.