Woordenschatjes : talig met talenten in de kleuterklas - Taverniers, Chris, ....-; Michiels, Sofie, ....-; Vandenbroucke, Hugo, ....-; Janssens, Monique, ....- (Brussel : Politeia, 2015)
Deze tekst werd geschreven door medewerkers van de Pedagogische begeleidingsdienst van het GO!, in samenwerking met Voorrangsbeleid Brussel.
Keywords: Kleuters