BIN-normen : efficiënte communicatie - VVKSO; Palmans, Jaak, ....- (Brussel : LICAP, 2005)
Conventies (datum, getallen, letterwoorden, munteenheden...); brieven, verslagen en rapporten; omslagen; spatiëringsregels.