Chemie Xpert : leerwerkboek. (Kalmthout : Pelckmans, 2013)
Chemie Xpert is een totaalpakket chemie dat leerlingen stimuleert om kritisch na te denken en chemie zelf actief te beleven. Biedt structuur en houvast; hanteert een vakoverschrijdende wetenschappelijkemethodiek (OVUR); met afzonderlijk uitneembaar labovademecum, onmisbaar voor practica; beeldmateriaal bij alle demoproeven; realiseert de leerlijn van de eerste naar de tweede graad; brengt het verwerven van kennis én het actief werken aan onderzoekscompetenties op een realistische manier in evenwicht.
Doelgroep: 3de, 4de, 5de en 6de jaar secundair onderwijs
Keywords: Chemie -- Secundair onderwijs -- Leermiddelen