Chemie Xpert : labovademecum. (Kalmthout : Pelckmans, 2013)
Chemie Xpert is een totaalpakket chemie dat leerlingen stimuleert om kritisch na te denken en chemie zelf actief te beleven. Biedt structuur en houvast Hanteert een vakoverschrijdende wetenschappelijkemethodiek (OVUR) Met afzonderlijk uitneembaar labovademecum, onmisbaar voor practica Beeldmateriaal bij alle demoproeven Realiseert de leerlijn van de eerste naar de tweede graad Brengt het verwerven van kennis én het actief werken aan onderzoekscompetenties op een realistische manier in evenwicht.
Doelgroep: 2de en 3de graad secundair onderwijs
Keywords: Chemie -- Secundair onderwijs -- Leermiddelen