Quartier français : livre de l'élève. (Kalmthout : Pelckmans, 2017)
Communicatieve activiteiten en taaltaken vormen de essentie van de methode. Veel aandacht voor geïntegreerd leren leren /Sterke structuur, veel houvast / Per jaar een werkboek en 3 magazines Le mag', met extra artikels en oefeningen op vaardigheden /Uitgebreid online oefenmateriaal: remediëren, differentiëren met gerichte feedback en leerlingvolgsysteem /Verfilming van alle hoofddialogen.
Quartier français is dé opvolger van Quartier Latin: een moderne totaalmethode voor leerling en leerkracht.
Doelgroep: Secundair onderwijs
Keywords: Frans -- Secundair onderwijs -- Tijdschriften; Frans -- Secundair onderwijs