Ventoux - Wagendorp, Bert, ....- (Groningen : Noordhoff, 2015)
Dertig jaar nadat Peter Seegers op de Mont Ventoux is verongelukt gaan zijn vijf beste vrienden, vier mannen en een vrouw, terug naar de Provence. André heeft een loopbaan als cokedealer achter de rug, Joost is natuurkundige. David is eigenaar van een avonturenreisbureau en Bart is misdaadjournalist. Laura, die na de dood van Peter spoorloos verdween, blijkt toneelregisseur in Arezzo. Wat is er dertig jaar geleden gebeurd? Kun je keuzes teniet doen? Kan liefde een hechte vriendschap breken? Kun je schuld hebben aan het noodlot? Waarom gaan ze terug?
Leeftijd: 16+