Zomerhuis met zwembad - Koch, Herman, 1953- (Groningen : Noordhoff, 2015)
Huisarts Marc Schlosser heeft een medische fout begaan waardoor een van zijn patiënten, de beroemde acteur Ralph Meier, is overleden. Maar is het wel een medische fout? Marc had immers een rekening te vereffenen met zijn patiënt, die net iets te veel belangstelling toonde voor zijn mooie vrouw Caroline. Of heeft het alles te maken met de dramatische gebeurtenissen tijdens de zomervakantie die de beide gezinnen samen hebben doorgebracht?
Leeftijd: 16+