Spelling en taaltips - Winterkamp, Judith, ....- (Alphen aan den Rijn : Vakmedianet, 2015)
Spelling en Taaltips is een veelgelezen rubriek van Management Support, het vakblad voor de secretaresse. In deze rubriek beantwoordt Judith Winterkamp vragen die zij krijgt van de lezers van het blad en van deelnemers aan de spelling- en schrijftrainingen die zij voor Management Support geeft. Vaak zijn dit heel lastige kwesties, soms gekke, maar altijd heel begrijpelijke vragen. Want voor veel taalgebruikers is de spelling van het Nederlands niet eenvoudig. Daarom hebben we een paar jaar Spelling en Taaltips gebundeld in dit boekje. De meeste onderwerpen van onze spelling komen aan bod, van de tussen-n tot de schrijfwijze van getallen en het gebruik van de hoofdletter. Leg dit boek op je bureau en blader er regelmatig doorheen. Dan word je op een leuke manier wijzer en fris je jouw kennis op van de basisregels van onze taal.
Keywords: Spelling