Spin en spook - Peeters, Suzan, ....-; Verhelst, Claudia, 1974- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2009)
‘Dit eerste lezers boekje is herkenbaar voor wat de inhoud betreft en het kreeg erg aantrekkelijke illustraties mee. De uitgeknipte woorden en teksten die in de tekeningen aangebracht zijn, nodigen uit om te ontcijferen. Knap gedaan!' (Website Naar meer leesplezier, 2009)
Voor het tweede leerjaar; eerste lezertjes
Leeftijd: 7+
Keywords: Bang zijn