Het pak van de kerstman - Bergh, Inge, ....-; Misschaert, Inge, 1974-; Walschot, Jurgen, 1970- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2011)
Een dik leesgroeiboek voor wie graag veel over de kerstman wil weten. Boordevol verhalen, maar ook weetjes, versjes en liedjes, knutselopdrachten en recepten. De speelse lay-out en aantrekkelijke illustraties maken van leren lezen een feest. Een dik boek waar kinderen uren zoet mee zijn: het ultieme geschenk voor onder de kerstboom!
Voor de eerste lezertjes, tweede leerjaar
Leeftijd: 6+
Keywords: Kerstman