Springversjes & tuimelgedichten - Baeten, Lieve (Godelieve Renata Louisa), 1954-2001; Goeminne, Siska, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2011)
Hou je ook zo van springen, kruipen en huppelen? Doe dan maar mee met de Kindjes in dit boek. Snuffelneuzen als een muis, kronkelkruipen als een rups, heel hard stampen met je poten, … Schattige illustraties en grappige rijmpjes. Eerste titel in een reeks met illustraties uit de schatkist van Lieve Baeten.
Voor het eerste kleuter
Leeftijd: 2+
Keywords: Springen