Pietje Pedro helpt Sint - Hol, Coby, 1943-2012 (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2015)
Dit jaar is Pietje Pedro voor het eerst meegekomen uit Spanje. 'Wat is het hier koud,' bibbert hij. 'Van dansen word je warm,' zeggen de danspieten. Al dansend en zingend bereiken ze het Sinterklaashuis. Daar is het erg druk. Pietje Pedro kijkt zijn ogen uit. Hij helpt de inpakpieten bij het inpakken van de cadeaus. Daarna steekt hij een handje toe in de keuken waar de pepernoten gebakken worden. Die nacht kan Pietje Pedro niet slapen en hij sluipt naar de cadeaukamer …
Voor het eerste kleuter
Leeftijd: 2+
Keywords: Sinterklaas