Voor jou - Praagman, Milja, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2013)
Muis zoekt iets waarmee ze aan Varken kan tonen hoeveel ze van hem houdt. Maar ze vindt niets. En de juiste woorden vindt Muis ook al niet. Dan begint Varken heel hard te lachen. Een lieveheersbeestje kriebelt hem ... Een teder verhaal over verliefd zijn.
Voor het eerste kleuter
Leeftijd: 3+
Keywords: Verliefd zijn