Draak is weg - Vandyck, Kim, ....-; Steeman, Frow, 1975- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2008)
Op een morgen is Draak de hond weg. Piet Stoer zoekt overal, maar vindt Draak niet. Na schooltijd gaat hij met enkele vrienden zoeken. Gewapend met zwaard en snoep verkennen ze alle plekken die voor Piet Stoer en zijn hond belangrijk zijn.
Voor eerste lezers ; lezen na 6 maanden leesonderwijs ; AVI 2
Leeftijd: 6+
Keywords: Bang zijn