Beer Bros leest een boek - De Pelseneer, Reine, 1982-; Verhelst, Claudia, 1974- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2010)
Beer Bros leest een spannend boek over een draak en een held. Hij wil zijn boek in één ruk uitlezen, maar hij wordt steeds gestoord. Ook al wil Bros niet weg van zijn boek, soms moet het: als Gem triest is, of als Lap in een boom vast zit, … Een vlot verhaal over de hulpvaardige Beer Bros, én over het plezier in boeken lezen.
Voor eerste lezers ; lezen na 9 maanden leesonderwijs ; AVI-M4 / AVI 3
Leeftijd: 6+
Keywords: Lezen