Iets - Bergh, Inge, ....-; Pottie, Marjolein, 1970- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2012)
Groot Ventje en Klein Ventje spelen in de tuin. Klein Ventje hoort voortdurend iets: piep piep, knars knars, rammel rammel. Groot Ventje verzekert hem dat er geen reus, geen heks en geen vampier op komst is. Maar Klein Ventje weet zeker dat hij ‘iets' hoort ... Een grappig verhaal over twee broertjes, dat tot de laatste pagina spannend blijft.
Vanaf drie jaar
Leeftijd: 3+ / tweede kleuter
Keywords: Fantasie; Bang zijn