Léon gromt - Lemmens, Riske, 1974- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2011)
Als Léon gromt, kan er van alles gebeuren. Hij verandert in een draak, een leeuw of een olifant. Gelukkig kan zijn mama hem steeds de baas. Ze wordt een ridder die met de draak vecht, een leeuwentemmer in het circus of een oppasser in de dierentuin. Een fantasierijk prentenboek over een bijzondere moeder-zoon-relatie.
Vanaf drie jaar
Leeftijd: 3+ / tweede kleuter
Keywords: Boos zijn; Fantasie