Kleine korstendief - Vernelen, Aag, 1980-; Verschraagen, Richard, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2011)
Bram wil geen korsten meer eten. Van mama mag hij pas van tafel als zijn bord leeg is. Bram bedenkt allerlei manieren om de korsten te ontwijken: aan de hond geven, in zijn zak stoppen,… Wie kan Bram weer korsten doen eten? Herkenbaar verhaal voor jonge kinderen en hun ouders.
Vanaf vier jaar
Leeftijd: 4+ / derde kleuter
Keywords: Bijgeloof; Fantaseren