De keizer kan niet slapen - De Pelseneer, Reine, 1982-; Verhelst, Claudia, 1974- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2012)
Ver weg van hier woont keizer Li Fant. Hij heeft een groot probleem: hij kan niet slapen. Hij belooft een zak goud voor wie hem doet slapen. Elk dier heeft een idee: geurige sterrenthee, een zelfgemaakte sprei, een lied op een luit, … Maar niets helpt! Een hedendaags sprookje met een vlotte tekst op rijm en een cover met een gouden afwerking.
Vanaf 4 jaar
Leeftijd: 4+ / derde kleuter
Keywords: Slapen