Waar is Belladonna? - Hallemans, Mieke, ....-; Hallemans, Ina, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2011)
Het is winter en ijzig koud in het Manenwoud. Op een dag houden Belladonna en haar vier heksenvriendinnen een winterpicknick aan het meer. Belladonna maakt een wandeling. Als het begint te sneeuwen, vindt ze de weg niet meer terug … Een winters verhaal over vriendschap en dierenliefde.
Vanaf 4 jaar
Leeftijd: 4+ / derde kleuter
Keywords: Dierenliefde; Fantasiefiguren