Communicatie nu : handboek journalist als ondernemer / 2 - van Ruler, Betteke, 1948- (Amsterdam : Adformatie Groep, 2015)
'Communicatie NU 2'! Het compleet nieuwe vervolg op de eerste vakinhoudelijke glossy over het Communicatie vak, voor en door het vak zelf geschreven. In Communicatie NU vind je alles over de trends in het vak, de actuele thema's, de lastige zaken waar communicatieprofessionals tegenaan lopen en hoe ze die oplossen. En ook de nieuwste onderzoeken en visies, plus veel wetenswaardigheden, carrièremogelijkheden en tips. Ruim 100 mensen; zowel studenten, bureaudirecteuren, communicatiemanagers als wetenschappers, komen aan het woord.
Keywords: Communicatie -- Organisaties