Prioriteiten : effectieve keuzes in leven en werk - Covey, Stephen R., 1932-2012; Merrill, A. Roger, ....-; Merrill, Rebecca R., ....- (Amsterdam : Business Contact, 2015)
Covey raakt in dit boek de kern van de problematiek waar velen in hun leven mee worstelen. Ze vragen zich af of er wel voldoende evenwicht is tussen werk en privéleven, of ze niet geleefd worden door principes van efficiëntie en resultaten in plaats van prioriteiten die ze zelf stellen. Covey laat in dit boek zien dat time-management niet leidt tot een zinvol of kwalitatief bestaan. Hooguit leidt het ertoe dat mensen allerlei zaken sneller en beter doen. Maar de keuze voor wat we werkelijk willen doen en waarom we dat willen doen, blijft daarmee op de achtergrond.
Keywords: Timemanagement