Strategisch communicatiemanagement : focus op de ontvanger - Van Betsbrugge, Els, ....- (Berchem : De Boeck, 2015)
Deel 1 De context van strategische communicatie Hoofdstuk 1 Maatschappelijke trends Hoofdstuk 2 Trends in het communicatievak Hoofdstuk 3 De balanced scorecard Hoofdstuk 4 De kern van strategisch communicatiemanagement Deel 2 Theorieën en concepten van public relations: van monoloog naar dialoog Hoofdstuk 5 De relatie tussen public relations en strategisch communicatiemanagement Hoofdstuk 6 Het public relations-plan Deel 3 Specifieke domeinen in public relations en strategische communicatie Hoofdstuk 7 Issuemanagement Hoofdstuk 8 Community affairs Hoofdstuk 9 Milieucommunicatie Hoofdstuk 10 Crisismanagement Hoofdstuk 11 Mediarelaties Hoofdstuk 12 Arbeidsmarktcommunicatie Hoofdstuk 13 Public affairs en lobbying Hoofdstuk 14 Investor relations/financiële communicatie Bijlage: de balanced scorecard (Vos & Schoenmaker 2012)
Keywords: Communicatie -- Organisaties; Communicatie -- Strategie