Torak en wolf : avonturen uit een magisch verleden : deel 1 - Paver, Michelle, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
6000 jaar geleden. De twaalfjarige Torak belooft op het sterfbed van zijn vader dat hij naar de bergen in het noorden zal trekken. Daar moet hij de Wereldgeest vragen om het woud te verlossen van de boze geesten die in de gedaante van een enorme beer over het woud heersen. Samen met Wolf, een jonge wolf die hij gered heeft, begint hij aan een tocht vol gevaren in een magische wereld waarin geesten en natuurkrachten een grote rol spelen. Onderweg voegt het meisje Renn zich bij het bijzondere duo …
Leeftijd: 12+
Keywords: Prehistorie