Zoals het gebeurd is - Van De Wijdeven, Herman, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Bent en Joeri zijn allerbeste vrienden. Bent durft op zijn eentje misschien niet zo veel, maar met Joeri in de buurt kan hij des te meer. Zo hebben ze de hele zomer lang hun durf bij elkaar opgeteld en de ene waaghalzerij na de andere uitgehaald. Maar nu is de vakantie voorbij. En nu zit Finn ineens bij hen in de klas. Joeri en Finn kunnen direct goed met elkaar opschieten en Bent heeft al snel het gevoel dat hij er een beetje bij hangt. Hij voelt zich verraden en in de steek gelaten. Hij begint Joeri op te stoken zoals daarvoor, maar nu krijgt het spelletje een venijnig randje… Nominatie Boekenleeuw 2014 Nominatie KJV 2015
Leeftijd: 12+
Keywords: Vriendschap