iBoy - Brooks, Kevin, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Een iPhone wordt van een flat gegooid en boort zich in het hoofd van de 16-jarige Tom. Hij overleeft het ongeluk, maar een aantal achtergebleven stukjes in zijn hoofd zorgen voor een buitengewoon effect... Hij weet en ziet meer dan hij zich ooit kon voorstellen. Tom heeft ineens superkrachten. En met deze ongelooflijke kracht komt de keuze: wraak nemen op een gewelddadige straatbende die zijn vriendin Lucy terroriseert of zich gedeisd houden? Bekroond KJV 2014
Leeftijd: 14+