Chatroom - Vreeswijk, Helen, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Floor en Marcia zijn dikke vriendinnen. Verscholen achter hun anonimiteit, schuimen ze het internet af op zoek naar leuke jongens. Marcia leert Floor hoe ze moet omgaan met chatten en de webcam. Op een profielsite presenteren ze zich zo aantrekkelijk mogelijk, ze veranderen hun naam en passen hun uiterlijk aan. Als ze door een modellenbureau worden uitgenodigd voor een fotoreportage, lijkt een meisjesdroom in vervulling te gaan. Helaas zijn zij niet de enigen die de werkelijkheid wat verfraaien. Tip van de Jonge Jury 2009
Leeftijd: 14+