Verloren vrouw - Flynn, Gillian, ....- (Wommelgem : Van In, 2015)
Wanneer Amy spoorloos verdwijnt op haar vijfde trouwdag, verdenkt de politie al snel haar man Nick. Alle signalen wijzen er immers op dat Nick iets met haar verdwijning te maken heeft, zeker als bekend wordt dat hun huwelijk op springen stond en hij al ruim een jaar een verhouding had met een van zijn studentes. Maar Nicks kant van het verhaal is, uiteraard, anders. Hij zweert dat hij onschuldig is en doet verwoede pogingen om erachter te komen wie hem dwars probeert te zitten.
Verfilmd als 'Gone girl'
Leeftijd: 16+