Shuffle this : leerwerkboek. (Brugge : die Keure, 2015)
Shuffle This is een leerwerkboek Engels op maat gemaakt voor TSO - KSO. De vaste waarden van de Shuffle-reeks zijn behouden gebleven.
Doelgroep: Secundair onderwijs
Keywords: Engels -- Secundair onderwijs