Coke - Fransen, Ad, ....- (Amsterdam : De Bezige Bij, 2005)
In dit meeslepende boek blikt de journalist Ad Fransen terug op zijn jarenlange verslaving aan cocaïne. In stuwend tempo, met een wranghumoristische stijl leidt hij de lezer langs de feesten, de dealers, de roes en de kater. Code maakt je energiek en zelfverzekerd, maar ook loslippig, arrogant en cynisch. De roes zorgt ervoor dat je wildvreemden je diepste geheimen vertelt terwijl je vrienden van je vervreemd raken. Je denkt dat de oplossing van het wereldraadsen in je handen ligt. Tot de coke is uitgewerkt...
Keywords: Drugs -- Cocaïne; Verslavingen -- Drugs